Publicaciones en Revistas

Title

Assessing the growth of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella in spinach, lettuce, parsley and chard extracts at different storage temperatures

Publication Type

Journal Article

Year of Publication

2016

Authors

Posada-Izquierdo, G. D., Del Rosal, S., Valero, A., Zurera, G., Sant’Ana, A. S., Alvarenga, V. O., & Pérez‐Rodríguez, F.

Journal

Journal Of Applied Microbiology

Volume

120(6)

Issue

-

Pages

1701-1710

Date Published

2016

ISSN

-

Keywords

-

Abstract

-

DOI

https://doi.org/10.1111/jam.13122


Dónde estamos

Puedes encontrarnos en:

Dpto. Bromatología y Tecnología de los Alimentos
Universidad de Córdoba Campus Rabanales
Edificio Darwin (Anexo)
Ctra. Madrid-Cádiz Km 396A
14071-Cordoba

Teléfono: 957 218691

Email: rmgarcia@uco.es

Contacta con nosotros